Download lagu Tak Akoni Aku Sing Salah oleh NDX A.K.A. Mp3

NDX A.K.A. - Tak Akoni Aku Sing Salah

NDX A.K.A. - Tak Akoni Aku Sing Salah

Download lagu Tak Akoni Aku Sing Salah oleh NDX A.K.A. Mp3 disertai lirik lagu di Stafaband. Download Gak Ribet dan CEPAT. Lagu Tak Akoni Aku Sing Salah adalah album NDX A.K.A. Familia.

Artis NDX A.K.A.
Judul Tak Akoni Aku Sing Salah
Album NDX A.K.A. Familia (Album)
Dirilis 2017
Album Tracks Total 12 Tracks
Durasi 04:06
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu

kangen yen kelingan awakmu
loro ati mergo aku
mergo atiku suloyo ninggal lungo tanpo kondo
golek tresno sing liyo

asmoroku wis bubrah gawe uripmu susah
neng endi sliramu aku
Lihat Semua Lirik

Lagu Rekomendasi
Shaggydog, NDX A.K.A - Ambilkan Gelas (feat. Ndx Aka)

Ambilkan Gelas (feat. Ndx Aka)

Shaggydog, NDX A.K.A
NDX A.K.A., PJR - Kangen Mantan

Kangen Mantan

NDX A.K.A., PJR
NDX A.K.A, Familia - Oplosan

Oplosan

NDX A.K.A, Familia
NDX A.K.A. - Bojoku Kesebeh

Bojoku Kesebeh

NDX A.K.A.
NDX A.K.A. - Kangen Mantan

Kangen Mantan

NDX A.K.A.
Shaggydog, NDX A.K.A - Ambilkan Gelas (Libertaria Remix)

Ambilkan Gelas (Libertaria Remix)

Shaggydog, NDX A.K.A
NDX A.K.A, Familia - Terminal Giwangan

Terminal Giwangan

NDX A.K.A, Familia
NDX A.K.A, Familia - Sewu Kutho

Sewu Kutho

NDX A.K.A, Familia
NDX A.K.A, Familia - Kesandung Masa Lalu

Kesandung Masa Lalu

NDX A.K.A, Familia
Download Lagu Tak Akoni Aku Sing Salah
Ndx Aka Tak Akoni Aku Sing Salah..
SINCUN
Download
Tak Akoni Aku Sing Salah - Ndx A.k.a Familia - Official Lyric Video
Opera Swara Genta ID
Download
Tak Akoni Aku Sing Salah "Ndx Aka"
Jambull Torae
Download
Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah [Official]
Milady Record Official
Download
Tak Akoni Aku Sing Salah Ndx A.k.a #Lirik
MURTI GIRI
Download
Tak Akoni Aku Sing Salah 'Taass' Ndx Aka Ft Pjr
Indrazz Music
Download
Ndx A.k.a Familia Tak Akoni Aku Sing Salah
enggar PLAYERS
Download
Ndx Aka Terbaru Tak Akoni Aku Sing Salah +Lirik
CumlengBoys
Download
Ndx A.k.a Ft Pjr Tak Akoni Aku Sing Salah Lirik
EASY GOING
Download
Ndx A.k.a Ft.pjr - Sebatas Gendakan (Official Music Video)
NDXAKA TV
Download
Ndx Aka-Tak Akoni Aku Sing Salah (Lyric)
topik suu
Download
Tak Akoni Aku Sing Salah - Ndx A.k.a Familia Ft Pjr
Iwan Rifai
Download
Ndx Terbaru 2017 Tak Akoni Aku Sing Salah
L.A. Chanel
Download
Ndx A.k.a Ft. Pjr - Tak Akoni Aku Sing Salah 2017
Bagas Kurnia
Download
Ndx Aka Ft Pjr - Tak Akoni Aku Sing Salah [Lirik Indonesia]
Dewan Ma'ruf
Download
Ndx A.k.a Ft. Pjr - Tak Akoni Aku Sing Salah ( Video Lirik ) Terbaru !!!
Ahmad Ferdian
Download
Tak Akoni Aku Sing Salah-N.d.x A-K-A Ft Pjr
Dista Gsh
Download
Ndx Aka Familia-Tak Akoni Aku Sing Salah
bob' cillCrazyhorny
Download
© 2020 stafaband-76.com download lagu mp3 gratis