Download lagu Nyekso Batin oleh NDX A.K.A. Mp3

NDX A.K.A. - Nyekso Batin

NDX A.K.A. - Nyekso Batin

Download lagu Nyekso Batin oleh NDX A.K.A. Mp3 disertai lirik lagu di Stafaband. Download Gak Ribet dan CEPAT. Lagu Nyekso Batin adalah album single.

Artis NDX A.K.A.
Judul Nyekso Batin
Album Nyekso Batin (Single)
Dirilis 2015
Album Tracks Total 1 Tracks
Durasi 03:07
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu

Kesel atiku sabar ngerteni
Ngempet lara ning ati
Tresna karo kowe, apa kudu larane?
Nangis batin nganti kaya ngene

Wis, Dek, aku sing mundur
Ketimbang tak teruske, tresnaku dadi
Lihat Semua Lirik

Lagu Rekomendasi
NDX A.K.A. - Terminal Giwangan

Terminal Giwangan

NDX A.K.A.
NDX A.K.A. - Apa Kabar Mantan

Apa Kabar Mantan

NDX A.K.A.
NDX A.K.A. - Rasah Dadi Pelangi

Rasah Dadi Pelangi

NDX A.K.A.
NDX A.K.A. - Pelaku Macak Korban

Pelaku Macak Korban

NDX A.K.A.
Download Lagu Nyekso Batin
Nyekso Batin Ndx A.k.a #Lirik
MURTI GIRI
Download
Dj Nyekso Batin Viral Tiktok By Angga Remix!!!
Angga Remix
Download
Nyekso Batin - Ndx Aka ( Cover Video Parodi )
BF Channel
Download
Nyekso Batin - Ndx Aka (Slowed Version)
WorldMusic
Download
Best Album Ndx Aka Terpopuller
MW CHANNEL OFFICIAL
Download
Nyikso Batin Parodi
ARD Project
Download
Dj Ra Kuat Aku Nyekso Batin Lan Atiku || Dj Full Album -Adi Fajar Rimex
Adi Fajar
Download
Nella Kharisma - Nyekso Batin | Dangdut [Official]
SATRIA RECORD
Download
Nyikso Batin | Woro Widowati, Vayz Luluk | Live Interaktif (Official Music Video)
Musik Proaktif
Download
Ndx A.k.a Ft. Pjr - Talining Asmoro
NDXAKA TV
Download
© 2024 stafaband-76.com download lagu mp3 gratis