Download lagu Anak Lanang oleh Dina Aisia Mp3

Dina Aisia - Anak Lanang

Dina Aisia - Anak Lanang

Download lagu Anak Lanang oleh Dina Aisia Mp3 disertai lirik lagu di Stafaband. Download Gak Ribet dan CEPAT. Lagu Anak Lanang adalah album single.

Artis Dina Aisia
Judul Anak Lanang
Album Anak Lanang (Single)
Dirilis 2023
Album Tracks Total 1 Tracks
Durasi 08:26
Audio Summary MP3, 48 kHz

Lirik Lagu

Anakku lir bagaskara
Gumebyare gawe tentreming ati
Pawelinge rama ibu, laku becik tindakna
Aja lali budi pakerti kang luhur
Dadi satriyaning bangsa
Tan ngendhak gunaning janmi

Mbiyen omahku gedheg
Trocoh yen udan bledheg
Bapak kerja yen mung ana proyek
Mbiyen durung keramikan
Arep turu adhem kanginan
Penting saben dina isa mangan

Saiki aku wis gedhe
Isa golek dhuwit dhewe
Sanajan mbiyen mung isa nyusahke pak’e buk’e
Ngapurane, saiki aku wis kerja
Senajan uripku rekasa
Ikhlas bekti kanggo kaluwarga

Aku iki anak lanang
Kerjaku mung turut dalan
Muga isa mulyaake drajate kaluwarga
Pak’e buk’e rekasane, ngrawat aku nganti gedhe
Cen kathah luputku, kula nyuwun pangestu

Kathah klenta-klentu kula nyuwun donga restu
Mbiyen pedhot sekolah
Marga kahanane susah
Weling bapak, dadi wong sing nggenah

Mbiyen durung keramikan
Arep turu adhem kanginan
Penting saben dina isa mangan

Saiki aku wis gedhe
Isa golek dhuwit dhewe
Sanajan mbiyen mung isa nyusahke pak’e buk’e
Ngapurane, saiki aku wis kerja
Senajan uripku rekasa
Ikhlas bekti kanggo kaluwarga

Aku iki anak lanang
Kerjaku mung turut dalan
Muga isa mulyaake drajate kaluwarga
Pak’e buk’e rekasane, ngrawat aku nganti gedhe
Cen kathah luputku, kula nyuwun pangestu

Cen kathah luputku, kula nyuwun pangestu
Kathat klentha klenthu kula nyuwun donga restu

Mbiyen pedhot sekolah
Marga kahanane susah
Weling bapak, dadi wong sing nggenah

Lihat Sedikit Lirik
Lagu Rekomendasi
Dina Aisia - Berpisah Dijalan

Berpisah Dijalan

Dina Aisia
Dina Aisia - Siki Wis Gede

Siki Wis Gede

Dina Aisia
Dina Aisia - Cinta Bojoku Dewe

Cinta Bojoku Dewe

Dina Aisia
Dina Aisia - Turunkan Hujan

Turunkan Hujan

Dina Aisia
Dina Aisia - Ayo Ngecor

Ayo Ngecor

Dina Aisia
Download Lagu Anak Lanang
Anak Lanang Din Annesia Shaun The Sheep - Happy Anniversary 8 Ganyek Team - Jetak Wedarijaksa Pati
JASA JAYA Live Production
Download
Din Annesia - Anak Lanang (Official Live Music)
Mabes Balker Music
Download
Anak Lanang - Din Annesia - Mh Nusic - Wedding Party Rusli & Fika - Kayen
PICXEL PRODUCTION STUDIO
Download
Anak Lanang Din Annesia - Shaun The Sheep - Wedding Rudin & Afalul - Tunahan Keling Jepara
JASA JAYA Live Production
Download
Anak Lanang - Lintang Asmoro - Din Annesia Full Album Terbaru - Viral‼️- Shaun The Sheep Full Album
RISKI OFFICIAL
Download
Anak Lanang - Din Anesia Ngamuk ‼️
Story Orkes Official
Download
New Gapero - Anak Lanang Din Annesia - Pdm Punya Gawe - Rahtawu Gebog Kudus
GUMILANG STUDIO
Download
Anak Lanang - Wirang - Shinta Arsinta Full Album 2023
REVOLUSI DANGDUT
Download
Full Album Din Annesia - Tirani - Anak Lanang - Lintang Asmoro -
BRZPRODUCTION
Download
Shinta Arsinta - Anak Lanang | Sagita Assololley | Dangdut (Official Music Video)
ENY'S PRODUCTION
Download
© 2024 stafaband-76.com download lagu mp3 gratis